Geçen haftalarda sevgili shoeobsession blogunun sahibi Burcu nun düzenlediği Barbizon'daki etkinlikteydim.. Barbizon, gidince hem güzelleşip hem de rahatlayacağınız bir güzellik merkezi.. Barbizon’un kurucusu Deniz Erdoğan 2011 yılından beri Barbizon'un işletmekte..
Deniz Hanım ayrıca Ankara'da çok ünlü olan Oi Arte ayakkabı markasının sahibi ve tasarımcısı.. Ankara'da Panora'da, Kentpark'ta ve Balgat'ta olmak üzere üç adet şubesi bulunuyor.. Ayakkabıların mağazaya gelene kadar yaptığı yolculuktan bahseden Deniz hanım, bize ayakkabıların her birinin el emeğiyle yapıldığını fotoğraflarla da gösterdi.. O nedenle özellikle rahat kalıplar arıyorsanız adresiniz burası olmalı.. Aynı zamanda kişiye özel gelin ayakkabıları da tasarlayan Oi Arte markası düğünü olanlara duyurulur.. Şimdi evleniyor olsaydım kesinlikle kendime özel bir ayakkabı tasarlanmasını isterdim..

Etkinliğe geçecek olursak;


Tasarlanmış bi gelin ayakkabısı örneği.. benim çok hoşuma gitti :)


Deniz Hanım bize Barbizon'un işleyişinden bahsederken çalışanlarını da tek tek tanıttı ve hepsinin Barbizon'da çalışmaya başlayana kadar ne kadar tecrübeli olduklarını anlattı.. aynı zamanda çalışanlar bizimle ayrı ayrı ilgilendi.. çok harika yiyecekler hazırlamışlardı bol bol yedik.. :)


 Hemen bi selfie yapiim dedim ayna görünce ama ortam loş olduğu için fotoğraf kötü çıktı.. ama Barbizon'un bahçe kısmını da görün istedim.. çünkü her yeri gibi burası da özenle döşenmişti ve aynı zamanda havalar sıcakken oturulabilecek yemyeşil bir bahçesi var


 Daha sonra Brezilya'dan ithal makyaj sanatçısı Carlos Cavalcanti aramızdan bir arkadaşımıza makyaj yaptı.. Makyaj malzemelerinin fotoğrafını da özellikle çektim ki ne kadar profesyonel ürünlerle çalışıldığını görün diye. Gerçekten ürünlerin hepsi birinci kalite...

tabi bloggerlar olur da parmaklar olmaz mı işin içinde..:))  leziz cupcakelerimiz de ladycookcafe'den.. ayrıca instagramdan paylaştığım bu fotoğrafla  küçük çekilişlerini kazanarak sevgililer gününde aşk dolu kurabiylerim oldu :)




 Saç ve makyaj konusunda bilgilendiğimiz ayrıca Oi Arte gibi bi markanın arkasında Deniz Erdoğan gibi güçlü bir kadının olduğunu öğrendiğimiz bir etkinlikti.. Buradan Deniz Erdoğan'a teşekkürler..
Aynı zamanda etkinliği düzenleyen sevgili Burcu'ya
Etkinlikten haberdar olmamı sağlayan sevgili Kovakadınıyımben Derya'ya çok çok teşekkür ederim..

Etkinlik ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Kubilay Sakarya'nın Burcu için hazırlamış olduğu video için de tık tık..

Ümitköy taraflarında yaşayanların şiddetle gitmesini önerdiğim Barbizon'un adresi: Mutluköy sitesi. 1948. sokak No: 2 Ümitköy/Ankara (Galeria Avm arkası)

Sevgiler, İrosima