Heyoo bugün cuma diye sevinemiyorum tabiki de çünkü pazartesiye yetiştirmem gereken raporlar ve çalışmam gereken bir sınav var o nedenle ben son üç haftadır olduğu gibi yine evde bilgisayar başında ders çalışıyorum.. ara verince de yeni aldığım makyaj malzemelerimi bloga yükliim dedim :)

biliyorsunuz yılbaşı, anneler günü, bayram gibi günlerin öncesinde gratis ve watsons güzel indirimler yapıyor.. gerçi bu sefer hem fiyatları artmış gördüm hem de bayramlardaki kadar indirmemişlerdi.. ama indirim olsun da alacağım dediğim ürünler vardı ben de onları edindim..



Genelde fondoten kullanıyorsam pudra kullanmam ama bunun yanlış olduğunu öğrendim çünkü ten makyajlarında görünümün sabitlenmesi için pudra şartmış :) o nedenle böyle kapatıcılığı olmayan sadece sabitleme görevi gören birkaç youtuber da gördüğüm uygun fiyatlı bu pudrayı Watsons'dan aldım.. kullanalı bir haftayı geçti.. gerçekten memnunum.. sivilcelenme, kurutma gibi bir sorun yaratmadı ve makyajı sabitlemesiyle hoşuma gitti... 


 makyaj altı bazını çok kullanmayacağımı düşünerek yine uygun fiyatlı bir baz arıyordum.. rimmel markasının birçok ürününden memnun olunca hadi bunu da deniim dedim ama ıh ıh bunu kullanacağımı sanmıyorum çünkü makyajı sabitlemiyor, pürüzsüzlüğü sağlamıyor hatta ne işe yaradığını anlamadım :) bu ürünü de watsons'dan aldım ikisine 23 tl verdim..


ahh ahh işte benim gözbebeğim.. aydınlatıcım, farım, herbişeyim :)) ambalajıyla da çok sevimli değil mi ama?
daha önce "mary-lou"sunu alıp onsuz yapamaz olmuştum mary-lou'yu da görmek isteyenler tık tık mary-lou daha açık bir renge sahip olduğu için beyaz tenliler için daha uygun olduğunu düşünüp kendime bunu almıştım.. bu kadar memnun kalınca daha bronz olan "betty lou"yu da ablam almıştı.. ablamdan deneyince ne kadar harika keşke bi de bunu alsaydım diyip bu kadar zaman indirimin gelmesini beklemiştim.. gerçekten çok harika bi ürün.. ben bu ürünü allığın sürüldüğü yer ile gözün bitişi arasına, hafifçe burun üstüne ve dudak üstündeki çukura ince bi fırçayla uyguluyorum.. ten makyajında daha canlı bi görüntü elde edilmesini sağlıyor.. aynı zamanda far olarak göz pınarlarına sürüp gözlere aydınlık veriyorum..



 bu makyaj altı bazı da merak ettiğim ürünlerdendi.. hafif ışıltısı yapısı her zaman çok soluk bulduğum tenime belki bir canlılık kazandırır diyerek aldım ve çok memnun kaldım.. ele sürünce çok ışıl ışıl duruyor fakat makyaj altında cilde bir canlılık kattığı kesin.. aşağıda elime uygulanmış halini gösterdim..



Sevgiler, herkese mutlu haftasonları..