Merhaba!!
Nasılsınız? Umarım iyisinizdir, ben yine koşturmacalı bir günün sonunda anneler günü indirim ganimetlerimi tanıtmak istiyorum. Anneler günü haftalarını çok seviyorum. Bütün markalar çok güzel indirimlere giriyorlar. Özellikle kozmetik ürünlerinde %50 indirim oluyor. Gratis, bütün kozmetik markalarında %50 indirim yapmıştı. O kadar uygun fiyatlar olunca dayanamayıp birkaç birşey aldım.




 The Balm markasının Mary-Lou Manizer aydınlatıcısını birçok blogta görmüştüm. Hakkında çok övgü vardı. Zaten kabının güzelliğini görünce hiç dayanamadım. Üstündeki güzellikle suçlanan pin-up kızının şekerliğine bakar mısınız?  Daha önce makyajda hiç aydınlatıcı kullanmadım. Ama bu ürünü alıp denedikten sonra kesinlikle makyajda aydınlatıcı çok fark yarattı. Cilde taze bir görünüm verdi. Elmacık kemiklerine, kaş altına, çene altına ve dudak üstüne uyguladım. Cildim çok güzel göründü, tavsiye ediyorum kesinlikle :)




 The Balm'ın Balm Shelter ürünü ise uzun zamandır merak ettiğim %50 indirim olsun hemen alacağım dediğim bir üründü. Fondoten kullanmak istemediğimde kullanacağım bir ürün. Kapatıcılığı düşük sadece ciltteki renk farklılıklarına etkisi var. Sivilce olan kısımlara da kapatıcı sürünce pürüzsüz bir görünüm elde ettim. Fondoten ya da BB cream kullanmak istemeyenlere önerilir.


 Maybelline'in köpük allığını yıllardan beri kullanırım zaten. Çantamda taşımak için çok ideal ve krem gibi sürüldüğü için çok kalıcı. Bu allığın rengi o kadar doğal duruyor ki sanki cildin doğal rengi gibi.

 Maybelline'in one by one maskarasını da uzun zamandan beri kullanıyorum. Nerdeyse maskarada denemediğim markada kalmamıştır ama hep dönüp dolaşıp maybelline alırım. Bu maskarasından da çok memnunum.
 Yine Maybelline'in bir ürünü. Nude ruj severler buraya. Bu lip gloss'ta çok hafif renk veriyo ama hoş bir görünüm sağlıyor