İyi Geceler :)

Nasılsınız? 
Ben bu aralar çok yoğun günler geçiriyorum. O nedenle bu aralar pek alışveriş yapamıyorum ya da mağazaları gezemiyorum. Bende alışveriş sezonum açılmadan önce bir istek listesi oluşturmak istedim. Siz benim wishlistimden hangi parçayı en çok beğendiniz?




1. Zara büstiyer: Ceket içine giyildiğinde bu tip bustiyerlere bayılıyorum. 

2. Zara Culottes: Bu eteği bu aralarda birçok yabancı bloggerda gördüm. Hemen dolaplarına eklemişler bu nadide parçayı :) bende bu şort eteği o kadar çok beğendim ki birçok kombin geçiyor aklımdan :)

3. Pull&Bear Jacket: Ceketlerde bomber modeller çok trend birde üstünde japon esintilerinin olduğu bir motif varsa off ne stil kombinler çıkar ortaya.

4. Mango Heels: Bu tip kalın topuklu hem bilekten bağlı hem de önünde tek bir bant olan sandaletler çok kullanışlı ve trend. Boyfriend jeanler, şortlar, mini etekler hepsiyle de bu ayakkabı bir uyum içinde :)

5. Mango Kolye: Şöyle kocaman taşlı gösterişli bir kolye ne zamandır istiyordum zaten. Mango'nun sitesinde görünce hemen alınacaklar listeme eklendi.

6. Pull&Bear Gözlük: Aynalı camları olan gözlükler yine biz çocukken modaydı. O zamanda çok hoşuma giderdi. Şimdi de çok beğeniyorum ve kesinlikle kombini şıklaştırdığını düşünüyorum. Aslında birçok markada aynalı camlı gözlüklerden var ama herhalde en çok klasik pilot gözlüğünün aynalısını sevdim :)

7. Siyah Deri Şapka:  Deri şapka ararken Lcw'nin internet sitesinde bulduğum çok güzel bir parça. İstek listesinde oluşturduğum kombini nasıl güzel tamamlayacağını düşününce şapkasız çıkmam abi diyorum :)


Sevgiler, İrosima :))