Merhaba,

Uzun zamandır Türkiye gündemiyle ilgilendiğimden blog yazmak hatta blogları takip etmek bile ilgimi çekmiyordu... Okullar kapandığı için çok vaktim olur diye düşünüyordum ama yoğun geçiyor yine günler. Bende bu arada birkaç ufak ihtiyaçlarım için kozmetikçilerin yolunu tutmuştum. Tabiki de ojelere dayanamadım ve çok sevdiğim renk olan vişne rengi bi oje aldım. Çok beğendiğim için sizlere de göstermek istiyorum. 


 Küçüklüğümden beri ojesiz yaşayamadığımdan tırnaklarımda sararma sorunu var. O nedenle ojenin altına tırnakların daha az sararmasını sağlayan Flormar'ın Optical Whitener ojesini kullanıyorum. Tırnaklarında sarama sorunu olanlara tavsiye edilir...



Flormar'ı uyguladıktan sonra rengine tam anlamıyla bittiğim NYC Rosy Knows adlı ojeyi sürdüm. Tek katı bile süper gözüküyor. Ama ben yine de iki kat sürdüm. Ojenin üstünde 7 gün kalıcılık vaad ediyor. Baloncuk yapmadı ve dalgalanma sorunu hiç yok.. Çok güzel bir renk son zamanlarda favori ojem..



Oje rutinimde son uygulama kurutucu oje NYC Turbo Dry Top Coat.. Gerçekten çok hızlı kuruyor ojelerim.. Tavsiye edilir.. Birde NYC ojeler Watsons'da 3 al 2 öde kampanyası ile satılıyor değerlendirebilirsiniz..























Ojeyle ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..

Sevgiler, İrosima