partilerde, kokteyllerde dozunda ortama uyacak kıyafet seçmede sıkıntı yaşadığımda kurtarıcım rocker bi görüntüye sahip olmaya çalışmaktır.. çünkü hem çok özenmiş aşırı süslenmiş görüntüsünden kurtulursun hem de günlük görünümden uzak tarz bi havaya yakalamayı başarırsın..
ben de Kubilay Sakarya'nın blogunun üçüncü yıldönümü partisinde bu görünüme sığındım..
Siyah renk her zaman asil ve şık durur bana göre.. bu elbisenin penye olması ile siyahın sağladığı asaletten yararlanıp fazla şıklıktan bi açıdan korunmuş oldum.. ayrıca elbiseyi stilettolarla değil de biker botlarla tamamladım ki bu rocker görünüm tamamlansın.. bi de ne yaptım saçımı pembe yaptım.. saçımın önünden bi tutamını saç tebeşiri ile boyadım.. beğendiniz mi?

Partinin ertesi günü yaptığım bu çekimde eldiven, şapka ve bere kullanarak değişik görünümler elde etmeye çalıştım.. hangi görünüm daha güzel sizce? sanırım ben en çok tüllü bereli kombini beğendim :)

P.S. Pembe eldivenlerimi çok sevgili eşim Brüksel'den hediye getirmiş.. Her zaman değişik hediyeler almayı başararak gönlümü çeler.. bu eldivende hem fikri hem de rengi itibariyle çok çok hoşuma gitti.. ona buradan da teşekkür ediyorum...












 Elbise/Dress: Twist (AW2013-2014)
Ceket/Jacket: h&m (AW2013-2014)
Boots: Deichmann (AW2013-2014)
Kolye/Necklace: Batik (AW2013-2014)
Bere ve Şapka/Beanie and Hat: Koton (AW2013-2014)
Siyah Çanta/Black Case: Bershka (AW2013-2014)
Gold Çanta/Gold Case: Twist (AW2013-2014)