Merhaba güzeller,

Bugün herşey çok güzel başlamıştı. İlk olarak okulda bir saatçik dersimi sevgili öğrencilerime verip kendim öğrenci olmaya üniversiteye geldim. Sabahki derste öyle bir konunun sunumu yapılıyordu ki kendimi mühendislik fakültesi termodinamik dersinde gibi hissettim :) Neyse dersi atlattık yemek yiyelim diye yemekhaneye gittik. Ama ben orda kendimi kaybettim tabi . Üniversite yemeklerini öyle bir iştahla yedim ki bitirdikten sonra farkettim benim gibi kız cinsinden olanlar hiçbirşey yememiş, kibar kibar çatallarıyla oynuyorlar :) Kadayıfı mideye indirdikten sonra off ben çok yedim niye yaptımki böyle birşey diye kızların kafasını şişirdim :) Sonra dedim kızlar ben blogger oldum. Sevgili Melike ve Aynur'da "o ne ola ki?" dediler :)) bende bi güzel açıkladım artık öğrenin bunları dedim birde üstüne üstlük bu güzel yağmurlu Ankara havasında fotoğrafımı çeker misiniz? diye ricada bulundum. Dolayısıyla fotoğraflarım sevgili arkadaşım Melike tarafından çekildi.

Sevdiğim bir parçayı bıkana kadar giyerim. Bu etekte böyle oldu benim için iki gün üst üste giydim :) Hangi renk kazakla daha güzel olmuş sizce?




Bugün neden herşey çok güzel başlamıştı diyorum çünkü köpeklerin istilasına uğradım. Üniversitede öğleden sonraki dersim bittikten sonra harap ve bitap şekilde arabama doğru yürüyordum ki köpek çetesi tarafından etrafım sarıldı. Zaten köpeklerden çok korkarım bir de 9-10 tane köpek mahvoldum. Neyse bunlar tam benim yürüdüğüm kaldırıma doğru geçmişken ben kendime gaz veriyorum İrem korktuğunu belli etme evet yapabilirsin derken çeteden bir tanesi döndü bana baktı bakalım bize ekmek çıkacak mı diye aman benim korktuğumu anlayınca hırlamaya başlamasın mı eyvaaaah derken diğerleride buna uydu hepsi giderken geri dönüp hırlayıp beni sıkıştırmaya başladılar ve ben orda bittim tabi adrenalin tavan :) tam üstüme geleceklerken çantamı attım önlerine ve kaçmaya başladım topuklularla :) şimdi düşünüyorum da belki de ısırılmaktan böylece kurtulmuş oldum ama nerdeyse çantamı kapkaççıya değil köpeklere kaptırıyordum şuan kahkaha atıyorum ama o an çok kötüydü resmen çantamı götürmeye başladılar. Bu durum kafama dank edince telaş oldum, benim bütün herşeyim onun içinde eve nasıl gideceğim, telefonum falan !??  tabi mal canın yongası diyerek geri döndüm çantamı bunlardan almak için ve bağıra bağıra üstlerine koşmaya başladım saolsun yoldan arabasıyla geçen bir beyefendi benim o zor durumumu görüp kornaya bastı ardı ardına ve çantamı öylece bırakıp gittiler ama arabamın olduğu tarafa gittiler, arabaya nasıl gideceğim diye düşünürken bende napiim beyefendiye rica ettim şu ilerde arabamın yanına kadar bırakır mısınız? diye. Arabamın tam önünde bıraktı da böylece kurtuldum ama debriyaja basamıyordum ayağımın titremesinden :) Aşağıdaki resimde o andan sonra :)


Hepinize köpeksiz günler dilerim :)
Sevgiler, İrosima...


Ceket: Lcw
Siyah kazak: Stradivarius
Yeşil kazak: Mango
Çanta: Nine West
Etek: Twist
Bot: Nine West
Kolye: Koton